fredag, juli 11

Två timmar klassiskt


Ja, men det här var ju roligt! Precis kommit hem från dagens första och enda träningspass. Jag började med att köra dalarullen-banan baklänges: Britsarvet - Lugnet - gamla Svärdsjövägen - Östborn - Lilltäkt - Hobborn - Skuggarvet - Lugnet. Därefter så fortsatte jag vidare uppför Sjulsarvsbacken (för att få lite mer backe och diagonalåkning) till Kårestugan, snurrade ett varv i Högbo och rullade sedan hemöver. 

Ryggen kändes helt okej, bitvis så kände jag av lite kramp, men det gick faktiskt bra. Dock så märkte jag att jag hade sämre känsel i huden (?) på ländryggen när jag hade åkt upp Kårestugan, knepigt det där. Kanske någon nerv som ligger snett? Jag har varit dålig att stretcha nu i ett par - tre dagar nu, så jag får en "större" svank och jag blir lite mer öm i ryggen då. 

Just ja, jag körde fem stycken impulser också! 


Inga kommentarer: