onsdag, augusti 20

Gym, skate och vägg

Se där ja, 24 timmars effektiv träning på de sex senaste dagarna. Det är väl lika bra att trycka på lite när man har möjligheten. 

Dagens eftermiddagspass såg ut som följer:

- Rullskidor skate upp till friidrottshallen. 

- Gym:

3 X 8 overhead squats, 40 kilo
3 X 8 ryck, 40 kilo
3 X 8 bänkpress, 70 kilo
3 X 8 front squats, 40 kilo
3 X 8 latsdrag i cablecross, 65 kilo

+ 15 minuter uthållighetsstyrka mage/rygg

- Rullskidor skate runt Varpan, en timme. Jag tänkte köra och jag körde sex impulser. Efter två av dessa var jag väggad och hade ställt av mig själv, då hade jag åkt en halvtimme. Stannade då och tryckte en gel och en energikaka. Tack vare det så kom jag med nöd och näppe hem, men det var på det beryktade... Efter varje impuls så trodde jag att jag hade tagit mitt sista stavtag för dagen. Men med lite vilja så går det visst ändå. 

Ska bli skönt med en vilodag imorgon. 

Inga kommentarer: