tisdag, augusti 26

Sista Dalacupen för i år!


Då var Dalacupen över för detta år. Ett stort tack till Henrik Öijer som gör ett enormt jobb med detta, tack även till funktionärer och publik.

Jag och Magnus Darvell cyklade en vända innan samlingen idag, då kände jag mig ganska så pigg. Och hade förhoppningar om en poängplats (topp-10). 

När racet drog igång så var det hög fart från början, efter cirka en kvart så hade jag 43,3 km/h i snittfart. Nytt för dagen var att det var ett litet grusparti efter en av kurvorna, här hade jag problem varje varv att hålla hjul på framförvarande cyklist. Efter cirka halva loppet så var klungan väldigt decimerad och det var bara starka cyklister med i klungan, jag tappar även detta varv på gruspartiet och jagar i nästan ett halvt varv innan benen tar sopslut, kör sedan resterande del av loppet nästan helt själv, får en del hjälp av Daniel Olsson och Magnus Ekström. Bitvis är jag rätt less och så på mig själv, men jag försöker intala mig själv att jag måste våga vara trött och "dålig" ibland. Så nu har min missnöjdhet gått över. Jag kom uppskattningsvis på placering 12 idag. Egentligen ingen katastrof.

Totalt har jag idag kört 6,25 timmar, fint det!

Några bilder:


Dagens Vinnare och även hela cuppens vinnare; Magnus Darvell!Häng innan start.


Första varvet.


Vi är inte riktigt överens jag och benen. Tur jag har min cykel från Sensa som levererar i alla fall!


Mannen med medalljen.

Lina Börjes var flaggvakt och fotograf!
Niclas Brus sköt även han av lite pics. 


Inga kommentarer: