onsdag, augusti 27

Stakintervaller FTW!


Lyckades bli trött idag också, med besked dessutom. Dagens första pass bestod som tidigare nämnt av stakintervaller med DSA. Vi möttes upp vid Byggmax för en gemensam uppvärmning bort till Källviken. Där startade vi igång dödsintervallerna, följande serie kördes:

10 - 8 - 6 - 4 - 2 -1 min + 4x30 sek. Två minuters vila mellan alla, förutom på 30-sekundersintervallerna, där hade vi en minuts vila. På de två första intervallerna var jag riktigt seg och trött, troligen sedan gårdagens urblåsning på cykeln. Här hade jag två val:

1: Bli less och bitter som vanligt. 
2: Kämpa mig igenom intervallerna efter bästa förmåga.

Valde alternativ "2" idag. Fungerade rätt så bra faktiskt, hängde med bättre och tyckte att både orken och klippet ökade successivt. Tänkte positivt och gav mig fan på att jag skulle köra skiten ur mig. Efter sista intervallen (bilden ovan) så var jag så sjukt trött hela vägen hem, knappt styrfart och med spyan i halsgropen. Tänk att det är så kul att träna. Akira och Adam taggar till inför första intervallen.
Många krispiga själar efter den sista intervallen.

Inga kommentarer: