fredag, augusti 15

Stum i Hackmora är ju kul


Det var ju kul det där. Ett race uppför Hackmora och ett lite under racefart. Tiderna för egen del blev riktigt mediokra 13,58 (202 maxpuls, 189 snittpuls) och 14,51, personliga rekordet är 12,51. Efter de två vändorna upp så avslutade vi med 4x30 sekunder maxinsats och därefter en nedjogg. 

Jag känner mig helt enkelt inte tillräckligt stark. Snarare loj och seg. Men jag antar att det hör till och att det bara är att bita ihop och sikta framåt. Inte fundera så mycket, är ju rätt bra på att älta och tänka i onödan. Jag är ju en idrottare som många gånger presterar efter "mode" och humör. Just nu är jag väl inne i någon form av onödigt tänkande, känner mig nere, värdelös på olika sätt; exempelvis att jag bor själv utan tjej trots att jag är 30 år, inte har något vettigt jobb och  så vidare. Men jag vet att det vänder, så det är väl bara att härda ut och blicka framåt!


4 kommentarer:

Ellen sa...

Jag själv och många andra ser dig som en grym idrottare och inspirationskälla. Kom ihåg det när det känns tungt!

Adam Steen sa...

Tack!

Joel sa...

Håller verkligen med Ellen! Läser din blogg dagligen, och blir om och om igen otroligt imponerad av hur mycket du tränar. Krävs ett rejält pannben för det! Grymt!

Adam Steen sa...

Tack, vad snälla ni är! :)