onsdag, augusti 27

Två timmar skate med lätt vägg


Två timmar till in i träningsdagboken. Detta eftermiddagspass började med rätt så bra känsla, försökte då åka på i en rätt skaplig fart då jag har vilodag imorgon. Försökte åka tekniskt bra och rätt så fort på lättåkta partier. Det höll i cirka 1,25 timmar, därefter blev jag rätt energilåg och trött. Gelen jag hade i vätskebältet var då rätt lockande, men känslan av att vara lätt väggad är också rätt skön, så jag avstod från livlinor idag!

Jag gillar min nya pulsklocka från Polar. Den sitter skönt och har mycket roliga och nyttiga funktioner. En rolig grej är att man efteråt kan kolla passet som i en snabb film, "Återupplev" kallas det. Trycker du här så hittar du detta pass.

Passdata:

2,00,17 timmar
35,6 kilometer
125 snittpuls
149 maxpuls
380 höjdmeter

Inga kommentarer: