söndag, augusti 10

Väggenrundan™Förväntningarna om en kanontrevlig kingtur infriades verkligen idag. Klockan tio från Sportson så drog jag, Martin Eriksson, Zakarias Blom Johansen och Anton Karlsson iväg på det vi kallar "Väggenrundan" tror det är Magnus "mannen med medaljen" Darvell som döpt den till det eftersom att Mattias Nilsson brukar vägga 9 av 10 gånger på denna vända. 

Rutten gick i runda slängar som följer: Falun - Bergsgården - Bjursås - norr Lindberg - Tällberg - Plintsberg - Leksand (fikastopp) - Djura - Djurås - Bäsna - Mellsta - Amsberg - Falun.

Det var riktigt skoj idag och det var kul att få träna med nya personer. Enda minuset var att det blåste rejält, vägen mellan norr Lindberg och ner till Leksandsvägen var full med gruspartier och mina ben var inte alls med på noterna uppför. På platten kände jag mig riktigt stark och även "flåsmässigt" kändes det bra. Men jag har tränat hårt denna vecka och inte cyklat på ett tag, då får man slita uppför när dessa ungsparvar trycker på. 

Skrapade ihop 22 timmar denna veckan, 21 de senaste fem, det är ju ändå helt okej. Dagens snittpuls blev 143 slag/minut och vi var ute i 4,30 timmar!

Delar med mig av lite bilder:Rullar genom Grycksbo.Lite materialcheck.


Martin fotar pojkarna, inför dödsstigningarna till norr Lindberg.Fint mellan Leksand och Djura.


Grabbsen gnetar på i sidvinden mellan Djura och Djurås.


Någonstans omkring Bäsna.


Drog av ett maxryck på slätan och fick en lucka. 


Fotar "fjällkor" inför ett kort och svalkande bad i norr Amsberg.


Fikapojkarna i Leksand.


Lastar watt ut ur Amsberg, hade som sagt fina ben på platten idag!Dagens "roligaste" var ändå när "den glade Norsken" fick kramp för första gången i livet!

Sen strava-filen också:Inga kommentarer: