onsdag, september 3

2 h skate och tappad rullskida


Sjätte passet på tre dagar, skönt. Nu har jag väggat i soffan. Eftermiddagens pass bjöd på två timmar skate tillsammans med Johan Eriksson, Lars Suther och Kalle Gräfnings. 

Vi började med att köra upp till Lugnet och till hoppbackarna. Precis efter att vi kört utför alla långa och förhållandevis branta utförsbackar så tappar jag min högerskida i farten, som tur är så går det väldigt sakta så jag balanserar på en fot och lyckas stanna utan att göra illa mig. Det är plasten i bindningen som spruckit, så det är nog dags att byta bindning (helst även skidor om någon vill skicka hit ett par?):


Efter den fadäsen så var jag ganska försiktig utför. Men uppför så gick det bra. Det matades på rätt fint bitvis och jag kände mig riktigt stark passet igenom!

Det ska bli skönt med vilodag imorgon!
Inga kommentarer: