lördag, september 20

Fräsch

Hallå. 

De två senaste dagarnas träning har känts helt annorlunda mot hur det kändes innan jag blev sjuk. Nu är jag helt fräsch och pigg i musklerna och kroppen är allmänt lite mer rapp. Dock så flåsar jag som en fågelunge så fort det lutar uppför. Men det har blivit bättre och bättre från minut ett på pass ett till sista stavtag på pass två. 

Innan jag blev sjuk så var jag rätt sliten och trött i musklerna. Blev aldrig riktigt andfådd (pratar om distansträning här) men oftast när jag ökade farten så blev jag stum i mina muskler. 

Intressant det där. Men det stöder väl vissa teorier om formtoppning, vilket egentligen inte är några konstigheter (träna hårt och sedan träna mindre), dock ska man väl kanske undvika att bli förkyld. 

Idag tänkte jag reta musklerna lite genom att köra styrka. 

Inga kommentarer: