lördag, september 20

Gym - Skate - 10"-20"
Kingövning för stakmusklernaIdag har jag kört det hittills hårdaste passet sedan jag kom tillbaka från sjukfrånvaron. Jag och Linus började med att åka skate upp till friidrottshallen där vi mötte upp Mikael och Gustav. Som vanligt startade jag gymsessionen med uppvärminingsövningar (töjning med pinne + armhävningar med kettlebells + "draken"), därefter så körde jag idag följande program:

- 3 x 5 front squats, 65 kilo

- 3 x 5 dips i romerska ringar, 15 kilo

- 3 x 5 chins, 15 kilo

- 3 x 5 enbensknäböj, 65 kilo

- 3 x 5 latsdrag i cablecross, 70 kilo

- 3 x 10 "stakövning" (bilderna ovan)

- 5 minuter stabilitetsstyrka på pilatesboll

Därefter så knäppte vi på oss rullskidorna och körde en vända omkring Lugnet, hoppbackarna och Högboområdet. Vi avslutade sedan rullskidåkningen med 10"-20"-intervaller, visserligen bara två block á 2,5 minuter (5 stycken intervaller/block), men jävlar vilken puls jag fick; 183 i max! 

Styrkan kändes väldigt bra idag, där har jag inte tappat något. Åkningen kändes okej, varken bra eller dåligt. Imorgon kommer jag ha träningsvärk!

Inga kommentarer: