onsdag, september 17

Spådamer och sierskor

Hej allihopa.

Det har blivit alltmer vanligt att gå till en spådam, spåkvinna, sierska eller liknande för att på så sätt få svar på vad framtiden har att erbjuda. Antingen genom att få den spådd, eller genom tarotkort, det är de två vanligast metoderna, dock så finns det andra såsom; astrologi och liknande. 

Vanligast är att man ringer ett nummer och blir spådd över telefonen utav erfarna spådamer som har väldigt bra koll på hur det här med att spå går till. Spådamen arbetar med olika redskap för att kunna tolka de olika tecknen i en persons liv och på så sätt kunna spå en framtid, delvis utav saker som tidigare hänt i personens liv. Vissa spådamer använder till och med en spåkula för att spå i. 

Jag själv har aldrig varit hos någon spådam eller något medium. Jag har varit en aning tveksam till det. Men vem vet, kanske i framtiden att man är i behov av att veta något speciellt så kanske man vänder sig till en spådam eller liknande för att få svar på sina frågor.  

Jag har inte riktigt själv varit med om några övernaturliga händelser, men jag har hört om folk som har, så jag tror ju att det finns någon form av övernaturligt. Kanske är det för att jag själv inte är medialt mottaglig ännu. 

Tycker du att detta verkar intressant så tycker jag absolut att du ska kika in detta spännande sätt att få svar på livets olika frågor!


Inga kommentarer: