måndag, september 1

Två timmar löpning
Två timmar till har jag nu fått in i träningsdagboken, denna gång blev det precis som rubriken skvallrar om; löpning. Jag försökte springa så kuperat som möjligt och inte "lufsa" fram som man då och då gör när man springer distans. Istället så försökte jag hålla rätt skaplig fart på de lättare partierna, för att få ut lite mer av själva löpträningen. Att jag dessutom var pigg gjorde ju sitt till. 

Som vanligt så började jag med Jungfruberget, sprang lite upp och ner där i början längs mina favoritstigar (bergsstigen bland annat), därefter sprang jag mot Skuggarvet, vidare genom skogen så jag kom ut ovanför Björnmyra (längs Karin Larsson-leden), upp till högsta punkten på Lugnet (305,9 m.ö.h.) och därefter hem!

Data från passet:

2,00,04 timmar
20,93 kilometer
133 snittpuls
157 maxpuls
455 höjdmeter 

Inga kommentarer: