lördag, oktober 25

45 min AII klassiskt med impulser


Nöjding efter att ha kört ett 45 minuter långt AII-block med 10 impulser inlagda. Åkte som vanligt på mina Elpex-treor.

Så var då det sista passet avklarat här i Norge. Känns lite vemodigt för tillfället. Men men. Träningen blev bra och jag har fått till åtta bra pass här (15 timmar, 22,8 mil och ett styrkepass), det är inte dumt! Dagens pass då; jag började med trettio minuter lugn åkning/uppvärmning. Därefter var det dags för dagens huvudaktivitet: AII (75-85% av maxpuls, typ "snabbdistans"). Jag körde 45 minuter i ett sträck, kom fyra varv runt banan + en backe ut på femte varvet (exklusive stadion då jag ville ha så mycket backar och kupering som möjligt).  Under dessa 45 minuter så klämde jag in 10 stycken impulser, varannan var stakning och varannan var diagonal, 12 stavtag per impuls. Såhär såg AII-blocket ut i siffror:

45,01 minuter
15,06 kilometer
156 snittpuls
176 maxpuls
20,1 km/h snittfart
405 höjdmeter

Avslutade sedan passet med ett varv lugn åkning och tog lite kort:

Hellnerbacken!
Inga kommentarer: