fredag, oktober 3

Deffperioden


Jodå, det halsonda är nästan ännu värre idag. Det är ju kul. Finns inte så mycket att göra åt det än att ta det lugnt och dricka vatten. Helgen hägrar nu, men det är väl inte alltför mycket att göra för egen del när jag inte kan träna. 

I onsdags (den 1 oktober) så började jag min (sen två år tillbaka vid typ samma tillfälle) deffperiod. Vilket innebär att jag inte ska äta några sötsaker och inte dricka en droppe alkohol. Allt för att komma bra förberedd in i säsongen och förhoppningsvis kunna tappa några kilon. 

 Nu ska jag snart jobba på fritids. Otroligt tacksam över att få jobba lite där, helt perfekt anser jag. Bra tider, nära till jobbet och roliga uppgifter. 

För övrigt så har jag inga speciella planer för kvällen. Blir väl att kolla film och äta morötter. 

Inga kommentarer: