torsdag, oktober 2

Halsont.


Vaknade i morse och var beredd på dagens träning; 2,30 timmar löpning. Det var bara det att jag hade ont i halsen, igen.. Ställde mig upp och jublade av glädje. Eller inte. Var bara att somna om istället. 

Andra gången nu på kort tid som jag blir sjuk. Kände egentligen redan i måndags att det var något på gång, lite konstig i bihålor/näsan och huvudvärk. Och idag bröt det alltså ut. Kan delvis vara det som gjorde att det gick så kasst igår på sprinten. 

Men nu ska vi inte gräva ner oss i det här. Ett tag kvar till vintern och säsongen är lång. 

Får vara glad åt andra bra saker i nuet, som att jag har jobb för tillfället, städat lägenheten noga igår, har bra och roliga kompisar att umgås med på kvällarna, fick min iPhone 6 igår, och så vidare.


Den guldfärgade 64GB-telefonen är grym!





Inga kommentarer: