onsdag, oktober 29

Känd från Wickströms blogg och Falun Borlänges nya tävlingsdräkt!


Igår hade jag äran att få vara med på Erik Wickströms blogg. Alltid stort att få vara med på den mäktiga bloggen, han är väl en av få skidbloggar i Sverige som är större än min (så vitt jag vet), fick ett jävla uppsving i besökarantalet igår, tack för det Erik. 

Anledningen till att jag fick vara med var att jag skickade honom en bild på mig i Falun Borlänges SKs nya tävlingsdräkt från Swix

Roligaste från inlägget var följande stycke:

"Något som är speciellt med Adams blogg är att den delvis saknar självcensur, så inlägg om impulser, 10”/20”-intervaller och träningspass med Dalarna Sport Academy varvas med text om bitterhet, kärleksbekymmer och märkliga reklaminlägg om däckfirmor och dylikt."

Inga kommentarer: