fredag, oktober 10

London

Hej där allihopa.

Skulle vilja skriva ett inlägg om Englands huvudstad London. London är en stad som jag tyvärr inte varit i ännu, men jag skulle mer än gärna vilja åka dit någon gång. Det verkar vara ett väldigt trevligt land och en minst lika trevlig och vacker stad. Skulle jag åka dit så skulle det vara med flyg till london.

Något jag hemskt gärna skulle vilja uppleva där på plats är att se en premier leauge-match live. Det hade varit drömmen att få se mitt favoritlag Manchester United spela mot något London-lag.

Sedan så skulle jag ju så klart vilja se den mäktiga "Big Ben", det ser ju onekligen sjukt snyggt och maffigt  ut på bilder. London känns verkligen som en stad som man någon gång måste besöka. Hade varit väldigt kul att vara där under 2012 annars, då sommarolympiaden gick av stapeln!

Jag som är en idrottsfantast gillar ju så klart att se storslagna idrottsevenemang på plats och London är verkligen en stad som kan leverera det!

Inga kommentarer: