torsdag, november 13

3 x 12 min klassiska intervaller


Jag och Phil efter avslutade intervaller. 

Tjo. 

Första intervallpasset idag. Var lite nervös innan, dels hur skidorna skulle gå, men framförallt om ryggen skulle hålla och även hur kroppen skulle svara. 

Vi körde tre stycken intervaller á 12 minuter, med 3-4 minuter i vila. Vi höll oss enbart på den övre slingan. Temperaturen låg kring minus 1-2 grader. Jag hade vallat med Rode violett, blandat med Guruvax universal 39, (under hade jag en grön klistergrund). Det funkde rätt bra faktiskt. Men det sliter väldigt mycket valla i dessa förhållanden, så mot slutet av passet var skidorna ganska rena.

Passet kändes ganska bra, även om det inte var någon kanonkänsla så tyckte jag att jag kunde åka på skapligt. Hade inga problem i ryggen och var ej heller seg som för några dagar sedan. Så det får ju anses som bra!

Siffror från intervallerna:

1: 12,00 minuter - 3,76 kilometer - 171 snittpuls - 185 maxpuls

2: 12,01 minuter - 3,74 kilometer - 177 snittpuls - 186 maxpuls 

3: 12,01 minuter - 3,71 kilometer - 177 snittpuls - 187 maxpuls

Inga kommentarer: