tisdag, november 18

90 x 10"-20"


Nöjd kille efter avklarade intervaller!

Puh, har slitit mig igenom ett ganska så plågsamt intervallpass. Körde enligt min plan; tre stycken block 10"-20" (10 sekunder max, 13-15 stavtag - 20 sekunder aktiv vila) á 15 minuter. Det var ganska löst i spåren idag, så jag höll mig bara längst uppe under intervallerna, där var det något bättre förhållanden och lite mindre folk. Backarna är även längre. 

Efter en uppvärmning på 20 minuter så körde jag de tre blocken med fem minuter vila emellan:

1:a - 3,91 kilometer - 173 snittpuls - 182 maxpuls  

2:a - 3,76 kilometer - 174 snittpuls - 185 maxpuls

3:e - 3,92 kilometer - 176 snittpuls - 184 maxpuls

Jag uppnådde det jag hade som mål med dagen; att bli trött! Blev det både flåsmässigt och muskulärt. En bra genomkörare helt enkelt. Dock var det rätt så svårt att känna sig rapp i den lösa snön, blir lätt att man gräver ner sig. 


Träffade på både Mikael Sandgren och Gustav Eriksson innan! Snygga och deffade som vanligt.


Stötte även på Jimmie Johnsson (som var avundsjuk på min mustasch) och Bill Impola som tyckte jag börjat bli en mjukis när jag börjat blogga om tvättning och matlagning, sorry på den!


Så jäkla härligt att äntligen få se solen igen!


Såhär ser spåren ut på övre slingan.
Sockrigt.


Gropen där både sprint- och distansbanorna går.

Inga kommentarer: