måndag, november 24

En skön vilodag - snöläget - info om helgen


Det har varit en lugn och skön vilodag idag. Sov länge, därefter gick vi upp till skidstadion för att kolla hur det ser ut där. Enligt Idre Fjälls hemsida så finns det 4,2 kilometer längdspår och enligt uppgifter jag fått så går det att åka totalt cirka 7,5 kilometer (kring stadion, rullskidbanan och "platten"). Efter promenaden så kompleteringshandlade vi lite mat, samt tvättmedel. Vi tvättade sedan kläder och mestadels träningskläder i tvättstugan som turligt nog låg nära vår stuga. Därefter har vi bara tagit det lugnt. Jag är sjukt trött och seg idag. Det värker i princip överallt i kroppen och jag vill bara sova. 

Det har som ni längdintresserade troligen redan hört gått rykten angående helgens tävlingar. Ursprungsplanen är sprint F på lördag och 10 km K på söndag. Men med rådande förhållanden så har det vad jag hört varit planer på andra upplägg av tävlingar. Det senaste jag hört är att det kommer bli sprint F på lördag och 10 km F på söndag, men inte någon FIS-status på tävlingen. Får se hur det slutligen blir närmare helgen. 

Idag har det varit en temperatur strax under nollan och snöat konstant. Uppskattningsvis 15 - 20 centimeter. Så det bådar gott!

Inga kommentarer: