lördag, november 8

Går - tänker - skriver


Ute och går. Ena benet framför det andra och med fet housepodcast i lurarna. Skönt att bara gå utan mål eller destination. Rensa tankarna och vara ensam. 

Igår kväll så höll jag på i två timmar med olika stretchövningar, ländryggsövningar som ska stärka bålen, rullade på en rulle, använde min flexi;bak och använde spikmattan. Därefter la jag mig i skaplig tid (för att vara mig) och sov sedan 12,5 timmar. 

Funkar rätt fint att vara ensam nu. Tills jag börjar tänka på att jag har någon konstig form av ett distansförhållande där vi knappt ses eller hörs. Då kommer tankarna på hur värdelös jag är. 

Känner väl mig inte heller så behövd och duktig dagar som dessa då jag inte tränar heller. Då skulle man ju haft ett jobb och en mer säker inkomstkälla än detta. Saker och ting kommer nog lösa sig, bara jag inte oroar mig så förbannat över allting. 

Nu i dagarna så har jag blivit sugen på att åka till Kina i vinter igen. Det var så roligt där och inte en massa omständliga stressgrejer som man ibland har här hemma.. 

Vet att mycket är mentalt. Speciellt för egen del. Det är något jag bör ha i åtanke. 

Det var skönt att gå, om än något kallt åt händerna att skriva, men det är skönt att få ut sina tankar när man inte har någon i sitt liv att prata med..!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Gå for it!

Adam Steen sa...

JA! :)

Fredrik sa...

Får skaffa en mental coach!

Adam Steen sa...

Får göra det