måndag, november 24

Snö på Idre Fjäll


Befinner mig från igår kväll uppe på Idre Fjäll där jag ska spendera hela veckan enda till tävlingarna i helgen. Vaknar upp till denna syn i morse!! Det har snöat rejält och det snöar fortfarande, minus två grader är temperaturen!

Jag måste passa på att tacka alla för gratulationerna jag fick igår efter min insats i sprinten där. Det plingade i telefonen hela dagen. Det värmer. 

En stor anledning till att jag håller på med denna idrott är för dagar som gårdagen. Hade jag inte haft på känn att jag kan prestera på denna nivån då och då så hade jag nog inte fortsatt satsa såhär. 

4 kommentarer:

Anonym sa...

Snart läge att byta ut "bitterkonstnär" till Kvitterkonstnär! //Paddlarn

Adam Steen sa...

Kanske det :)

swyzak sa...

Kungligt kört igår! Det var kul att följa från tv-soffan...

Adam Steen sa...

Tack så mycket :)