fredag, november 21

SovdagsGodkväll kamrater.

Efter en dag med tävling så är man rätt så uppstressad under lång tid efter, tar ett tag att koppla av och varva ner. Under senaste timmen så har jag ägnat mig åt min nu för tiden sedvanliga rehabilitering av ländryggen; stretchning och olika övningar för ländrygg/bål. Nu väntar tandborstning och sedan läggdags. 

När jag lagt mig ner så brukar jag surfa på mobilen ett tag för att liksom koppla av ännu mer. Kikar omkring på mina sociala medier då, där är favoriterna Instagram (följ mig där; Addesteek), Facebook och Twitter (följ mig även där; Addesteek). Efter avcheckade sociala medier så brukar jag surfa runt på lite olika sidor på internet. Igår blev jag sugen på att köpa en ny Gant-klocka på Zalando. Såg då att man kunde använda sig av rabattkalas.se, där kan man få olika rabattkoder, vilket är ett bra sätt att spara pengar på!

Inga kommentarer: