torsdag, november 6

Spikmatta


Jag har stretchat, kört olika styrkeövningar, gått på behandlingar, använt min "flexi;bak", med mera. Allt för att försöka bli bättre i ryggen, med blandade resultat. 

Igår kom jag på att jag hade en spikmatta, brukar vanligtvis ligga på rygg på den i 10-30 minuter. Igår googlade jag runt och hittade en sida där det stod att man kunde sitta på den och ha säte + baksida lår som kontakt med spikmattan. Det gjorde ont något fruktansvärt, i början fick jag lov att avlasta med händerna på sidorna. Men efter några minuter så gick det bättre. När jag sedan klev av mattan så kändes ryggen och sätesmuskulaturen mer avslappnade än på länge. Nu ska jag inte säga att jag kommer bli bra av detta, som vanligt lär det väl komma något bakslag. Men det kändes ändå som att något hände där i ryggen. 

Inga kommentarer: