torsdag, november 27

Tre timmar klassiskt + #ejuttagentillnästacup


Bjöd lillpjuken Robin på en gel idag. Han blev så glad!

Även idag bjöds det på otroligt fina förhållanden här uppe på Idre Fjäll! Jag, Jimmie Johnsson, Robin Norum, Phillip Bellingham och Callum Watson dunkade av ett tretimmarspass på förmiddagen. Vi hann tre varv runt "platten 2", två varv runt fjället och ett varv runt rullskidbanan. Skulle säga att temperaturen är kring 5-6 minusgrader omkring stadionområdet. Något kallare längst ner i botten på andra sidan när man åker runt fjället. 


Dagens mindre roliga är att jag inte blev uttagen att representera klubben till första Sverigecupen i Piteå 6-7 december. Trots att jag gör en av mina bästa sprinttävlingar och även tävlingar hittills i karriären med tiondeplatsen i söndagens världscuputtagning i Bruksvallarna. Vet att jag åkte som en röv de två första distansloppen där uppe, men jag har ju känt att formen är på ingång och det visade jag ju i söndags. Tydligen är man för dålig. Det positiva med det hela är att man åter är bitter och slipper hålla på sväva på moln om att saker och ting är bra. För det vänder alltid snabbare än vad man kan ana! För att citera en vän: "Glada människor är sådana som inte vet bättre!" 

I vetskap om att jag har en av längdsveriges största skidbloggar så slänger jag ut en förfrågan om någon person eller något företag har lust att sponsra min tripp upp till Piteå? Mot det så får ni bland annat synas här på bloggen och även skidlektioner eller liknande som ni skulle vara intresserade av.

7 kommentarer:

Martin sa...

Crowdfunding? Jag kan swisha in en tjuga :)

Adam Steen sa...

Livet.

Anonym sa...

Men snälla, sluta tjut... vad kan det handla om för slantar? 300 spänn?? =)

Adam Steen sa...

Jag hör inget tjut. 300. Haha.

Anonym sa...

Kan inte sponsra dig men galet snygga vinterbilder! Snötyngda granar...porr!
GL!

Anonym sa...

Så klubben har råd med en enorm vallalastbil, men inte att skicka en som blivit 10 i sprinten på en sverigecup? Otroligt dåligt!
/ Lars

Adam Steen sa...

Det är grymt fint här GL!!

Det var inte Sverigecup Lars. Men väl världscuputtagning och troligen bättre motstånd än en sverigecup. Men man gör väl sina prioriteringar tydligen! 👍