onsdag, november 19

Två timmar klassiskt och annan info


Dagens första timme spenderades tillsammans med långloppskingen Jimmie Johnsson!


Andra timmen åkte jag tillsammans med Kalle Gräfnings!

Harvat runt i ytterligare ett pass här på konstsnöslingan. Är faktiskt inte less på banan det minsta, gillar att det är mycket stigningar och kuperat. Det jag dock är lite mer less på är snön/föret (som jag såklart förstår att är väldigt svårt att få bättre, samt att det är lika för alla), men det är fruktansvärt svåråkt, löst och sockrigt. Och därunder är det isigt. Som ni förstår så finns det enklare fören att åka i, men det är bra träning att åka i detta och som sagt så är det ju ändå lika för alla. 

Körde i alla fall i två timmar och bitvis så hade jag rätt bra fäste, kletade igår på; Guruvax Universal, Rode Violett och Rode Multigrade. Gick väl rätt så tungt, men hellre bra fäste när jag åker lugnt, speciellt på dessa kuperade banor (110 höjdmeter/varv enligt min klocka). Med en halvtimme kvar så blev jag rätt hungrig (trots sportdryck i vätskebältet, annars nästan bara vatten), så istället för att härda ut som jag brukar göra, så klämde jag en gel och en energikaka. Blev då pigg istället mot slutet. Tror jag drar lite mer energi efter ett så pass hårt pass som igår, speciellt som nu då jag har lite lätt träningsvärk.

Resten av dagen blir lugn, ska ta emot övriga klubbkamrater som snart kommer upp.Såhär ser det ut på/omkring stadion här i Bruksvallarna nu. 

Inga kommentarer: