fredag, december 19

1,15 h skate


Rena rama rälsen uppe på Lugnet nu på eftermiddagen!

Igår så hade jag två tunga pass, idag så gick det bättre. Ligger man på med skapligt hög träningsbelastning så går det ju upp och ner, att jag aldrig lär mig det. Att jag heller aldrig lär mig att jag måste vara noga med sömn och kosten (då framförallt mellanmålen, före mellan och efter passen). Idag så åt jag mellanmål och vips så var jag piggare under andra passet. Åkte därefter hem till mina föräldrar och råkade somna i soffan en sväng. Borde kanske sova mer än 5-6 timmar per natt?! 

Andra passet för dagen blev i alla fall ett skatepass på korta 1,15 i lugnt tempo. Totalt så skramlade jag idag ihop tre timmar skidåkning fördelat på 45 kilometer och nästan 1000 höjdmeter. Det tickar in lite timmar. Har nu skrapat ihop 510 stycken sedan vecka 17, är väl ändå okej. Imorgon kliver vi väl på igen? Synd det bara är skidspåret man får kliva på och inget annat..

Inga kommentarer: