onsdag, december 24

1,30 timmar klassiskt - längre spår på LugnetNu är spåren äntligen lite längre här på Lugnet. De är förlängda en bit uppåt Dalahusstugan, banan mäter nu 1,25 kilometer och har 30-35 höjdmeter. Det finns även mer snö om är utlagd, men inte pistad. Kanonerna matar på och temperaturen är 4-5 minusgrader.

Jag körde ett pass på 1,30 timmar klassiskt, 22,5 kilometer och 540 höjdmeter. Kände mig allmänt seg och trött under mer eller mindre hela passet. Dels så har jag träningsvärk, men också hade jag svårt att sova inatt, låg och vred mig i många timmar. Gillar inte högtider i allmänhet och jul i synnerhet. Alla är så glada och verkar må så bra, jag själv känner mig bara så ensam och blir vrång. 


Min nya jacka från Craft (race jkt) som jag hämtade ut igår var både snygg och skön. Den tillsammans med några gamla klubbyxor matchade hyfsat mina nya KV+-stavar!

Inga kommentarer: