lördag, december 13

Ajdå


Det här loppet var ju inte så bra..

Allt fungerade bra innan, bra uppvärmning, bra skalle, tyckte det skulle bli kul, skidorna kändes bra osv.

När starten gick så kändes det bra i ett halvt varv ungefär. Därefter var jag tokstum. Ingenting fungerade, helt förstörd muskulärt, inget flås, kramp i ryggen och jag upplevde det som att skidorna "dog" efter drygt ett varv av fyra. 

Enda positiva med loppet var att Patrik Johansson kom ikapp mig en minut med cirka ett halvt varv kvar, jag kunde då mobilisera kraft och gå med honom hela vägen in i mål. Det plus att jag körde det jag kunde hela loppet utan att ge upp. 

Men det kändes inte bra någonstans idag tyvärr. Helt klart det sämsta loppet jag gjort denna säsong. Kom på plats 19-20 någonting, en bra bit över två minuter efter segraren... Jag kan ju i alla fall trösta mig med att det inte kommer gå sämre än såhär. Hoppas jag. Bara man inte har någon dödssjukdom nu med tanke på knölen i ryggen och allt. 

Inga kommentarer: