söndag, december 14

Bra helg trots allt


Även idag fastnade jag på två av Måns Karlssons foton, tack för det!

Var lite nervös innan racet idag om stakning var en bra idé eller inte. Det visade sig dock när jag gick till start att många herrar i startfältet valde att gå på "blanke ski" och bara staka. 

Jag gick ut i ett rätt hårt tempo och märkte ganska snart att jag åkte fort emot övriga tävlande. Plockade en del platser och kände mig pigg. Så det gav blodad tand. Såg att jag höll jämna steg med dagens vinnare Lars Suther i fyra av sex varv. Det kändes också skönt och gav ett lugn. 

Tack vare ett sådant misär-lopp igår så fick jag göra mitt lopp helt själv. Hade varit spännande att se hur fort jag hade kunnat köra om jag hade lite mer tätkänning. Men det var hur som helst ett bra lopp och jag fick fin träning. Stakningen kändes okej på platten, men uppför tyckte jag att det svarade rätt bra, det är bra att ha med sig till kommande race!

Jag brukar ju säga att "ensam är stark", men det är väl inte alltid sant. Trots att jag lever ensam och utan livspartner så har jag ju många som jag får stor hjälp av i min satsning. Förutom mina föräldrar så även mina kära vänner, men det är tre stycken denna helg som förtjänar lite mer tack för stödet:

- STF Vandrarhem Tre Björnar Älvdalen

-Bilmetro Falun

- Hans Jacobsson för eminent vallning

Tack ska ni ha!

Inga kommentarer: