torsdag, december 4

Canvastavlor som julklapp

Årets personligaste julklapp kan nog vara canvastavlor som jag hittade hos Canvasofsweden.se på nätet. Det är redan andra advent nu på söndag och året har verkligen gått för fort, halvvägs in i december och snart är det jul. Årets julklapp är enligt de flesta medier aktivitetsarmband, självklart är det en stilig produkt men själv har jag fastnat för produkten canvas som är lite billigare och prisvärd. Tror personligen att beställa efter en canvastavla av sina egna foton kan verkligen uppskattas med tanke på att det är unikt och exklusivt. Hos Canvas of Sweden kunde man se andra kunders canvastavlor (bl.a. Therese Modig) som har beställt och önskat att visa upp, klockrent! Om det ska bli något köp då måste jag bestämma mig för vilket foto jag ska göra en tavla av. Man att välja sina egna mått precis anpassat till vilken miljö som helst och det känns som en bra & långsiktig investering.