måndag, december 22

Coola Inredningstrender


Ett tag sedan var jag inne på att inreda och skapa tavlor av mina egna fotografier. Läste nyligen om en trendrapport med fokus på inredning som expressen skapade i början av året. De försökte förutspå hur de flesta skulle föredra att inreda för året 2014 med fokus på mörka som ljusa nyanser. Något som jag faktiskt håller med om är att inreda med ord på väggen, det har verkligen blivit populärt, framför allt att det bär ett budskap. Jag föredrar fortfarande att inreda med fototavlor av egna foton. Samtidigt som jag läste om deras trender så var det även intressant att ta del av eventuella trender som redan är men kan bli betydligt mer intressanta inför år 2015 hos Printkungen.  De lyfter fram fördelar och alternativa komplement till att inreda personligt och unikt genom att skapa ovärderliga konstverk av sina egna fotografier i hemmet.