lördag, december 6

Den bittre - den långsamme - den stumme


Här tågar man in till kvartsfinal ett på sprinten i Bruks. Där kunde man ju i alla fall åka fort. Fotot snodde jag från Mikaelas skidskola

Idag var det väl inte något världsmästartempo jag höll direkt. Var lite neggo innan start då jag varken gillar föret som rådde idag och ej heller banan. 

Åkte i alla fall det jag hade idag men jag har inte det riktiga "panget". Kände idag till skillnad från bruksvallarna för två veckor sedan att jag orkade åka på i hyfsat hög fart hela loppet. Speciellt uppför så kändes det faktiskt rätt bra idag, men det var väl det enda positiva också. 

Utförsåkningen var under all kritik, stod och plogade som en jävla hösäck. Vinglade mig fram med knapp styrfart i kurvorna. Stakningen kändes inte så bra, tror jag hade lite för låga skidor, så fästet låg i litegrann. Kände också av lätt kramp i ländryggen när jag åkte stakning och stakning med frånskjut, dock inte på diagonalen, vilket var skönt!

Kom 33:a idag i alla fall, av drygt 90 startande. 

Inga kommentarer: