fredag, december 5

Elljustävling imorgon!


Denna bild på mig och Robin Bryntesson hittade jag på Längd.se idag. Bilden är tagen direkt efter målgången av kvartsfinalen på sprinten i Bruksvallarna. Artikeln handlar om helgens race och den hittar du här.

Imorgon så kommer vi att tävla på eftermiddagen, det är premiär för sverigecupen, eller Intersport cup, 15 kilometer klassisk stil. Eftermiddagar i Norrland i december innebär mörker, vilket betyder att vi imorgon kommer tävla i elljus. Jag gillar personligen att tävla i elljus. Mitt första som JSM när jag var 17, 2001 i Östersund gick i elljus, då kom jag delad femma, 3,5 sekunder ifrån brons. Har gjort andra bra lopp också i elljus vill jag minnas. Det kan dock bli lite segt att gå och vänta en hel dag, så det gäller att äta rätt och inte vara för stilla. 

Stratlistan för H21 hittar ni här och mer information om tävlingarna finner ni på Piteå Skidallians hemsida här


Inga kommentarer: