måndag, december 1

En kanontrevlig treveckorstripp!Igår kväll kom jag så hem från min tre veckor långa tripp. Det från början skulle bli en något mer sönderhackad variant med två resor upp till bruksvallarna och en till Idre blev istället en lång sammanhängande tripp. Allt klaffade så pass bra med det hela och jag kände att jag ville vara på snö så mycket som möjligt under perioden. Det började med att jag den 10:e november drog upp till Bruksvallarna för ett läger med DSA. Det lägret tog slut söndagen den 16:e, då jag flyttade till en annan stuga i Bruksvallarna som klubben ordnat. Där stannade jag resterande dagar den veckan, och således över tävlingarna, som jag avslutade med pricken över i då jag plockade med mig en tiondeplats i sprinten.

Efter sprintsuccén så åkte jag med Simon till Idre Fjäll för en magisk vecka tillsammans med Robin, Cal och Phil. En vecka som innehöll halvmycket träning, mycket trevlig sällskap, många skratt och så två tävlingar. Det var (för vilken gång i ordningen säger jag detta?!) oerhört fina förhållanden i Idre Fjäll och jag njöt verkligen av varenda sekund! Tack alla inblandade för det!

Igår kom jag således hem, bytte header på bloggen vilket ni kanske ser och det var ganska skönt om än lite vemodigt att komma hem.

Detta var de tre trevligaste, roligaste och bästa veckorna jag haft på bra länge! Jag har också haft en kanonbra månad på bloggen med stora rekordsiffror, vad sägs om sammanlagt helt (för mig) makalösa 32 885 besökare under november månad!? Aldrig varit med om liknande, men bättre ska det väl bli hörni?! Har fått ett antal fler följare på både Instagram och Twitter också. Kan det kanske vara efter mitt succéframträdande i TV månntro?!

Verkar ju ha fått en del nya fans också:Totalsiffrorna på min tripp blev som följer:

48,08 timmar
639 kilometer
1 styrkepass gym
4 hållningsstyrkepass
5 tävlingarSamtliga foton är från gårdagens 10 km F i Idre och tagna av Team Tricepz

Inga kommentarer: