söndag, december 21

Ett snabbare pass - totalt 25 mil på fem dagar


Jag är inte så jävla glad som jag ser ut! Finns ju inget att vara glad över, vilket jag försöker berätta för folk som är glada. 

Ja, nu har jag i alla fall tagit mig igenom denna femdagarsperiod med dubbla pass. Gick rätt bra faktiskt, var noga med kosten och vilan, vilket fungerade bra. Dock troligen mindre bra för deffen, känns som man mer eller mindre rullar fram.. Nu på detta sista pass var jag dock riktigt pigg. Hade bestämt mig innan för att enbart köra 1,15 timmar, men A1 med tryck, alltså försöka åka rätt så fort men absolut inte gå mig stum. Gick bra faktiskt, kom 23,3 kilometer på dessa 75 minuter, vilket blir 18,6 km/h i snittfart. Fint att få blåsa på litegrann också!

Siffror på de tio passen onsdag - söndag:

2 styrkepass
16 timmar 47 minuter skidor
251,3 kilometer (enbart på en 800 meter lång slinga, vilket blir cirka 315 varv)
5475 höjdmeter
23 310 kilokalorier

Mer om min träning kan ni hitta på min profil på Polar.

Har hört att dom i början av kommande vecka ska lägga ut längre spår, just nu är temperaturen minus åtta grader och bara från stadion så ser man 10-12 snökanoner som matar för fullt! 


2 kommentarer:

S2as rumskompis sa...

Du är ju så jävla deff så klockarna stannar. De har jag sett, de är sant de.

Adam Steen sa...

KING!