söndag, december 7

Lite distans till dagen


Halvtaggad kille inför start! Foto: Marianne Dahlqvist. 

Med lite distans till loppet så är jag lite mindre less och bitter. Åker ett lopp som inte kändes så bra när jag tävlade, men ändå är jag "bara" 1,3 sekunder från vidare avancemang i ett tufft och tight startfält, på 37:e plats. Det är ju egentligen ingen katastrof. 

Efter racet idag så var jag dödsless och tänkte skita i allt. Satte mig i vallatrailernett tag och kollade på vinterstudion, hjälpte sedan till att testa ut skidor till klubbkamraterna som gått vidare till kvartsfinalerna. När det var klart så tog jag mig själv i kragen och körde tre stycken maxintervaller på drygt en minut. Även dessa kändes väl inte kanonbra, men jag fick köra ur mig lite mer än dagens drygt 2,30 minuter långa prolog. 

Nu sitter vi på flygplatsen och väntar på att få komma hem igen. 

Inga kommentarer: