torsdag, december 4

Prylar med mera som hjälper mig i min satsning!

Trots att jag inte är någon stjärna, i alla fall ingen världsstjärna så har jag ändå turen att ha företag som stöttar mig i mitt idrottande och i min satsning. Kanske många gånger mot att de får synas här på min förhållandevis välbesökta blogg, det är ändå något jag uppskattar och behöver för att fortsätta kunna bedriva min satsning. Ibland kan det även dyka upp saker som inte riktigt tycks höra hemma här på bloggen, men det är också sådant som hjälper min satsning.  

Dock så är det alltid välkommet med nya sponsorer och samarbetspartners, så ni är välkomna att höra av er om ni skulle vilja!
Förra veckan så fick jag två par nya stavar från KV+ levererade till mig av Grönedals sport, stort tack för dem


För en tid sedan så fick jag möjligheten att testa en sportdryck från Tailwind nutrition. Denna variant har smaken: "Raspberry Buzz" och innehåller koffein. Den smakar väldigt bra och jag tycker att den får mig att orka lite mer på intervallpassen då jag fyller på energiförråden bra. Tack för denna!


Kosttillskott kan ibland vara ett känsligt ämne. Därför använder jag mig av produkter som jag vet håller hög kvalitet och som är svensktillverkade. Företaget Helhetshälsa har riktigt bra produkter och jag använder mig bara av dessa. På bilden ser ni mina favorittillskott; AlgOmega3, Gojibär, Psylliumfröskal, Helamin och Helavit. Det är i stort sett dessa tillskott jag tar.
Min löparklubb Sågmyra SK uppmärksammade min Idre Fjäll-resa och de verkade även gilla fotot på mig i förgrunden och Städjan i bakgrunden som Nisse Schmidt tagit

Inga kommentarer: