onsdag, december 31

Skateintervaller i Hemus


Det var helt klart över förväntan i Hemus. Det var fina spår där helt klart, runt området kring stadion kunde man skrapa ihop cirka tre kilometer, det går också att åka Vasalopps-spåret ner till Aukland-bron och tillbaka. Så det finns en del. Spåren höll bra kvalitet dessutom. 

Jag värmde upp i en halvtimme, där jag rekade lite spår och hur jag skulle lägga upp intervallerna. Därefter så körde jag fyra stycken tiominutersintervaller skate, med 2,5 minuters vila emellan. Startade på samma ställe på alla och kom marginellt längre på varje. 

Såhär såg dom ut i siffror:

1:a - 164 snittpuls - 173 maxpuls - 3,60 kilometer

2:a - 169 snittpuls - 176 maxpuls - 3,62 kilometer 

3:e - 171 snittpuls - 177 maxpuls - 3,65 kilometer 

4:e - 175 snittpuls - 183 maxpuls - 3,71 kilometer

Det kändes ganska kontrollerat och bra. Jag är nöjd med passet och genomförandet av det! 

Bilder:

Inga kommentarer: