måndag, december 29

Tour de ski China 2015

Idag så flyger åkarna ner till Kina för att de kommande dagarna tävla i "Tour de ski China", en tour som jag förra året deltog i och även hade lyckan att vinna! I år blir det tyvärr utan mig. 

Just nu känns det lite tråkigt att missa detta äventyr. Det var nämligen bland det bästa jag har gjort i mitt liv att åka dit. Mådde riktigt bra då, var i bra form, vann pengar, fick se en massa nya ställen och fick nya vänner. Men i år så kände jag att jag ville vara hemma och försöka prestera bra på tävlingarna här. Jag utesluter inte att åka till Kina igen! Lycka till ni som ska dit!

Skidnyhets-siten sweski.com uppmärksammade Kina-touren häromdagen (http://www.sweski.com/svenska-favoriter-i-china-tour-de-ski.5651717-184999.html) och jag var även omnämnd där:

2 kommentarer:

Anonym sa...

Bra beslut hoppa Kina i år. Nu vänder det uppåt med långloppen hemma istället!

Adam Steen sa...

Tack!