tisdag, december 23

Två kändisar sågs gymma på Sportlife Falun idag!


Eftermiddagspasset idag blev ett gympass tillsammans med cykelstjärnan och kompisen Jenny Rissveds. Vi hade bestämt att köra på Sportlife i Falun och givetvis fick jag som bloggkändis träna gratis (kanske också för att jag kom med Jenny). 

Jag började med att springa fem minuter i 4,30 min/km-tempo p ålöpbandet. Därefter brände jag först av ett explosivt program:

- 3 x 10 dips med hopp

- 3 x 10 bänkpress, 50 kilo

- 3 x 10 chins

- 3 x 10 + 10 + 10 + 10 magövning medicinboll 

- 3 x 10 + 10 "good morning" + upphopp med skivstång på axlarna

Efter detta programmet så körde vi ett tiotal övningar med fokusering på bålen med enbart kroppen som vikt. Det var mestadels nya övningar för mig, de var väldigt bra och jobbiga. Hade ett bra pass med trevligt sällskap helt enkelt, tack för det!


Bilder:3 kommentarer:

Anonym sa...

Ser snyggt ut när ni tränar! En liten knorr är att Jennys morsa och min fru gick i skolan ihop.

Anonym sa...

Ser snyggt ut när ni tränar! En liten knorr är att Jennys morsa och min fru gick i skolan ihop.

Adam Steen sa...

Tack, vi är ju snygga ;) Du ser, världen är liten!