fredag, december 19

Tvåa på racet


Tjo. 

Har slitit mig igenom dagens race. Var rätt trött och seg på uppvärmningen, med trötta ben och armar, speciellt från styrketräningen i onsdags! 

Men när väl tävlingen startade så var jag ändå på tårna. Tyckte det kändes skapligt. Kom tvåa på båda delracen. 

Vi började med tre varv stakning, (jag körde på ett par rena klassiska som var vallade med Briko Maplus BP1 Green), där var jag en sekund efter segrande Jesper Nyström. 

Siffror:

5,52 min (egen klocka), 2,2 kilometer, 166 snittpuls, 176 maxpuls

Därefter vilade vi i drygt tio minuter innan det var dags för andra delmomentet; 10 kilometer klassiskt jaktstart. Åkte i rygg på Jesper i tio av de tolv varven, fick släppa lite när han tryckte på uppför. Det känns som det går åt rätt håll i det klassiska. Men jag har ändå en bit kvar till bra form, speciellt i diagonalen, men som sagt så går det åt rätt håll. På de sista två varven hade jag lite kramp i ländryggen, men det var väldigt svåråkt och det var svårt att åka avslappnat. 

På fästet hade jag start universal blandat med rött guruwax-klister. 

Siffror:

25,14 minuter, 8,9 kilometer, 176 snittpuls, 185 maxpuls

Resultat:


Inga kommentarer: