måndag, december 22

Vilodag och träning


Hej kamrater.

Idag vaknade jag upp till en vilodag, sjukt skönt må jag säga. Kändes lite tröttsamt i kroppen så en vila kunde ej komma lägligare. Då och då får jag kommentaren om att jag tränar för mycket, och att det kanske är därför som jag inte åker så fort som jag vill. Jag tror att det dels har att göra med att jag är en av få, kanske den enda som är helt öppen och delar med mig av allt jag tränar. Jag skulle utan problem kunna nämna 30-40 andra som tränar som mig, eller mer. Både folk som jag slår och som slår mig. Tror inte att det är för mycket träning för min del som är problemet. Snarare det mentala och möjligen det som jag gör mellan träningarna och maten. Alltså, kost och vila är ju faktiskt lika viktig som träningen. 

Såhär ser mitt träningsår ut hittills (start 21 april, måndag vecka 17) :

35 veckor
515,5 timmar
267 träningspass

Idag har jag alltså vilodag och ska väl inte göra alltför många knop!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det är som du säger inte mängden träning, utan snarare viljan att va deff kombinerat med viljan att prestera på topp. Deff är något som vi alla har i åtanke med våran träning, om än majoriteten förnekar det ! Men sett till wc-åkarna så är bevisligen inte en något högre fettprocent än vad man skulle kunna föreställa sig sett till antalet tränade timmar helt avgörande för prestationen.

Adam Steen sa...

Sant

Arre sa...

Tycker du tränar för lite! sundby kör ju 2000h/året ;)

S2A sa...

Mina timmar sen V.18
556h
303 pass

Adam Steen sa...

Ni ser :)