onsdag, januari 28

41:a och nöjd med livet. SK


Jag tror ni kan sluta hoppas på att jag blir uttagen i VM-truppen nu, tyvärr. 

Det var väl ingen höjdare idag heller. Inte sämre än tidigare under säsongen, men jag åker tyvärr inte på den nivån jag vill och anser mig kunna. 

Var bra med ett tag på det klassiska. Därefter tappade jag sakta men säkert, fram till varv två på skaten, där jag fick igång kroppen något. Jag blir liksom stum i musklerna och kan inte ta ut mig rent flåsmässigt. 

Största bekymret är ändå det mentala, följande saker stämde inte riktigt:

- Var orolig över utförsbacken och kurvan eftersom att jag igår ramlade där under träningen (klarade mig idag dock)

- Tänkte innan att det skulle gå dåligt, eftersom att det gjort det mer eller mindre  hela säsongen

- Tvivlar på min förmåga att jag inte kan åka fort

- Lite hostig och slemmig i bröstet innan/under loppet, så var lite orolig över det

- Gillade inte banan

Nog jönat om det dåliga. Jag kämpade ändå på det jag hade utan att bli alltför arg eller less under loppet. Tycker att skaten gick okej mot slutet. Jag känner dock att något måste göras annorlunda för att jag ska kunna nå upp till den nivån jag vill åka på, som säsongen 2013.


Spurtade mot hemmahoppet Patrik Karlsson idag om plats 40, han var marginellt före. Som tack för det så fick han en stavspets i pjäxan.

Inga kommentarer: