onsdag, januari 21

Bloggtävling - Vinn en produkt från Helhetshälsa


Hej.

Från idag den 21:a januari fram till den 27:e, alltså i en veckas tid så har ni chans att vinna en produkt ur min samarbetsbartner Helhetshälsas sortiment. Det ni behöver göra för att vinna är att skriva en kommentar här i inlägget där ni anger vilken produkt ni vill vinna, samt gillar deras sida på Facebook. Ni hittar information om produkterna exempelvis på vitaminvaruhusets hemsida.

De produkter jag använder mest av helhetshälsa är följande:

Probioplex - bra bakterier för magen

Helamin  - multimineral

Helavit - multivitamin

AlgOmega3 - omega3

Jag tycker produkterna fungerar ypperligt och jag använder dem mestadels för att de är svensktillverkade och rena kosttilsskott!

Lycka till!

12 kommentarer:

Anonym sa...

Går bra med vilken som, utöver omega 3 😀

Med vänlig hälsning,
Jerker - jerker@mac.se

S2a sa...

Omega 3

Jassenys sa...

Helavit

Emely sa...

Vilken underbar tävling! Helhetshälsa är verkligen bäst!! Gillar dem på Facebook.

Jag önskar vinna Probioplex då jag har en väldigt känslig mage och jag har funderat länge på om jag ska testa den här produkten. Så det vore underbart att vinna den :) ha det gott. Mvh emely.drugge@hotmail.com

Robert sa...

Probioplex

Anonym sa...

Hej!
Supergreens skulle jag vilja ha. Kan behöva lite boost av energi :)
Gillar på Facebook, Malin Svensk Björck.
Ha en fin helg!
Mvh Malin
gizmobus@hotmail.com

Anonym sa...

Vitamin B skulle jag vilja vinna. Gillar deras sida på facebook.

Jessica Hellström
jessica_hellstrom@hotmail.com

Jessica Oijer sa...

Probioplex

Anonym sa...

Godkväll !

Jag önskar testa Magnesium kapslar. Har läst lite och tror det kan vara bra för min kropp. Löptränar ganska mycket läst att Magnesium ska vara bra för benstommen bla.så är mycket nyfiken på Magnesium.

Mvh Carola Erdestål

carola@destin.se

Jessica jess.sndbrg@gmail.com sa...

Jag vill gärna vinna Algomega3!

Gillar på FB som Jessica sundberg1

Anonym sa...

Hejsan !

Min mage skulle bli glad, lugn och fin av Probiplex :)

Ha en fin dag !

Vänligen
Marie Krantz

krantzmarie@hotmail.com

Jenny Sjöberg sa...

Jag hoppas på linfröolja. Är vegetarian så den här flaskan är bra för mig, men den utgiften är så trist. Hoppas på vinst!

jenjonsjoberg@hotmail.com