fredag, januari 16

Ett klassiskt passNu kan ni slappna av och andas ut. Jag har tränat även idag, förstår om ni varit oroliga och varit utom er av väntan. Men jag har fixat lite idag innan, en grej som framöver kommer bli rolig och som jag kan dela med mig av. Dock inte någon ny mäktig samarbetspartner, nytt jobb eller annat bra rent pengamässigt. 

Jag körde i alla fall 1,30 timmar klassiskt nu på kvällskvisten. Plus fyra grader och dödsblåst var förutsättningarna. Jag hade vallat skidorna med lika tjockt som långt lager burkvalla och det fungerade ändå klart över förväntan. 

Började med ett par varv på VC-banorna, därefter rullade jag ett varv runt milen och ett på femman. Dunkade på uppför långbacken på milen, för att skrämma igång hjärtat och kroppen lite, fick upp 173 i puls i alla fall. Det gick allt annat än lätt idag, men det var skönt att få röra på sig lite.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Har varit mycket orolig men kan nu sova gott när jag ser att du tränat.

Var ett tag orolig att latmasken slagit till efter dina vila i början av veckan!

Kör hårt i helgen, blir det tävling?
KING

"W"

Adam Steen sa...

Haha bra :) det visar sig!