onsdag, januari 7

Klassiskt


Martin, eller Polacken Starega som han numera vill bli kallad, åkte med mig bitvis idag.

Jag har ju tidigare lite halvt klagat på för platta banor när jag åkt i vinter, det behöver jag inte göra här i Falun. Det är sjukt tufft, upp och ner hela tiden. Branta uppförsbackar dessutom. Och knappt något platt. Många som åkte i Bruksvallarna inför premiären tyckte att de banorna var tuffa, dom är ingenting mot detta vill jag lova. 

Jag körde i 1,45 timmar och försökte bara åka tekniskt bra och kolla på banorna. De som är öppna nu är precis som tidigare, två stycken 2,5 kilometer långa banor. Men det ser ut som att "spårgubbarna" förbereder sig för längre spår, pistmaskiner lite här och var som plattar ut snö.

Kroppen kändes lite halvseg idag och jag fick kramp i ländryggen. Så jag lär väl ta tag i det där fanskapet nu också. Hörs, hej!

Inga kommentarer: