lördag, januari 10

Skandinavisk cup Falun, dag två


Lina Börjes skickade dessa kort till mig igår efter loppet, hon är duktig att fota och även om jag inte åkte så fort så var faktiskt bilderna fina, kan det ha att göra med personen på dom?

Idag väntar sprint här i Falun. En sprintprolog som enligt uppgift är den tuffaste någonsin(!) att ta sig vidare ifrån om man ser till anmälda och anmäldas meriter, då förstår ni förutsättningarna! Banan är tuff och innehåller två jobbiga stigningar, jag ska köra för allt vad tygen håller och så får vi se var det landar. Jag startar klockan 10:14:30 och är rankad 82:a i det 194 man starka fältet. Mer om tävlingarna hittar ni här. Banan ser ut såhär:3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag håller tummarna,
GO FOR IT!

Joel sa...

Kom igen Steeeeen!!!

Adam Steen sa...

Tack!