tisdag, februari 10

2,30 timmar stakningFiningarna Kalle Gräfnings, Jonatan Steen och Lars Suther var mitt sällskap för dagen!

Det gick ju bra det där. Planen för dagen var att köra två timmar skidor, mestadels stakning, men om jag fick slita så tänkte jag att jag kliver ut och åker skate uppför. Men det behövdes ej. Jag hängde med killarna på drygt 35 kilometer enbart stakning och det kändes faktiskt bra, helt otroligt. Det är som att jag inte vilat alls, pulsen är låg precis som förr och jag kände mig helt okej pigg liksom. Inga bekymmer heller att köra i 2,30 timmar. Skum kropp jag har. 

När jag kom hem så ställde jag till med fem minuter plankan och 3 x 6 armhävningar med klapp, precis som igår. Bränner fint i magen. 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kanske ett tecken på att det här med lite vila då och då inte är så dumt iaf...

Adam Steen sa...

Japp!