måndag, februari 9

3nat 2 day!!ÄNTLIGEN kört ett pass, efter NIO(!) dagars träningsfrånvaro. En träningsfrånvaro där jag förutom ätit penicillin även renoverat och fixat en del i lägenheten, vilket jag även delat med mig av till er. Det har varit roligt och avkopplande att göra annat än att ligga i soffan och må dåligt över utebliven träning. Jag har ju fått det lite hemtrevligare i lägenheten nu. Enda minuset med all denna renovering är ju att det har blivit lite kostnader, men förhoppningsvis så får jag ju tillbaka den dagen jag säljer lägenheten och skaffar något större. 

Passet då? Jo, det kändes konstigt nog som vanligt, varken hög puls eller konstig i andningen/musklerna. Vilket jag brukar kunna vara efter en längre viloperiod. Pulsen var låg som vanligt och det kändes ändå helt okej. Jag brände ett varv runt 15 och sedan snurrade jag lite på VM-banorna. Fint som skräcken! När jag kom hem så körde jag fem minuter hållningsstyrka och 3 x 6 armhävningar med klapp, måste försöka väcka liv i muskulaturen igen!

Till helgen är planen att köra Orsa Grönklitt Ski Marathon, det är en av mina favorittävlingar, så det ska bli skoj! Alltid bra arrangemang där.Mycket reklamskyltar runt VM-banorna nu. Mäktigt att åka omkring där!

Inga kommentarer: